syncee-logo-600x.png
Picture of Barbara Racz

Barbara Racz

A Wix előnyei 10 pontba szedve

A Wix egy kiemelkedő platform versenytársai közül felhasználóbarát felületével és a számtalan hasznos funkciójával, melyek jól passzolnak a mindenkori piaci igényekhez. Ha most szeretnéd elkezdeni vállalkozásodat, vagy éppen azon tűnődsz, hogy platformot váltasz, akkor fontold meg ezt az új lehetőséget, hogy te is élvezhesd a Wix előnyeit.

Amikor eldöntöd, hogy online áruházat szeretnél készíteni, egészen biztos, hogy szeretnéd te is minél különlegesebbé tenni azt. Néha nehéznek tűnhet megtalálni a lehető legjobb megoldást az e-kereskedelmi platformok tekintetében, hiszen sok opció közül választhatsz, melyek mind arra specializálódtak, hogy a kereskedők az álmaik áruházát teremthessék meg. Szerencsére a Wix esetében nem is kérdéses a választás, hiszen egészen biztos, hogy meg fog nyerni a rengeteg lehetőséggel, amelyeket számodra kínál.

A Wixről röviden

A Wix 2006-ban jött létre Avishai Abrahami, Nadav Abrahami és Giora Kaplan által. Több mint 700.000 online áruház található meg ezen az e-kereskedelmi platformon jelenleg. A platform rendkívül gyorsan növekszik és rengeteg kereskedő választja azt webáruházuk megnyitására a rengeteg lehetőség miatt.

Ez az e-kereskedelmi platform lehetőséget nyújt számodra abban, hogy egy profi webáruházat készíthess el, hiszen egy komplett megoldást biztosít az online vállalkozók számára. A Wix folyamatosan fejleszti az eszközeit, hogy mindig találhass valami újat és hasznosat, mellyel előre lendítheted üzletedet.

A Wix előnyei

A Wix 10 előnye

Egészen biztos, hogy tíznél több Wix előnyt tudnánk felsorolni, azonban úgy döntöttünk, hogy az alább feltüntetettek a legfontosabbak, amennyiben el szeretnéd kezdeni online áruházadat, és a lehető legjobb lehetőségeket keresed vállalkozásod számára. A következő 10 Wix előny a segítségedre lehet abban, hogy könnyedén eldöntsd ez a platform-e a legmegfelelőbb számodra.

1. Könnyen használható felület

Az online áruházad építésének elkezdése során egészen biztos, hogy egy könnyen használható felületre lesz szükséged. Miért is fontos ez? Azért, mert egy könnyen használható felülettel bármikor könnyedén hozzáadhatsz elemeket az online áruházadhoz, elvégezheted a szükséges beállításokat, és könnyedén végezhetsz bármilyen módosítást.

Néhány e-kereskedelmi platform esetében bonyolult felhasználói felületekkel találkozhatsz, ahol hosszú időbe telhet megtalálni, amit keresel, és megfejteni, hogyan használd azokat. Éppen ezért egy ilyen felület rengeteg fejtörést és bosszankodást okozhat. A Wix előnyei között azonban nem kell emiatt aggódnod, a felülete könnyedén használható.

2. Több mint 500 webáruház sablon

Amennyiben jó első benyomást szeretnél tenni a jövőbeli vásárlóidra, nagyon fontos, hogy megfelelő hangsúlyt fektess a designra. A Wix előnyei között érdemes megemlíteni azt, hogy több mint 500 sablon áll rendelkezésedre, hogy a lehető legjobb benyomást tedd a vásárlóidra.

A sablonok között könnyedén keresgélhetsz is, hiszen a kollekciók segítenek neked a szűrési beállításokban A sablonok nagyon fontosak olyan szempontból is, hogy megmutasd, miről is szól pontosan online áruházad, mi az, amit képviselsz. Ehhez meg kell találnod azt, amivel könnyedén át tudod adni a megfelelő üzentet vásárlóid számára.

Számos mód létezik arra, hogy megtaláld a lehető legjobb sablont, de elsőként érdemes elképzelned azt, hogy vajon melyiken néznének ki a legjobban a termékek. Az is hasznos módszer lehet, hogyha megmutatod az online áruházad a családodnak vagy a barátaidnak a kezdés előtt, hiszen néhány friss szem könnyedén megtalálhatja azt, amit te esetleg nem vettél észre korábban.

Wix sablonok

3. Beépített marketingeszközök

A beépített marketingeszközök nagyon hasznosak lehetnek számodra, amennyiben el akarod kezdeni az online áruházad. Az e-mail marketing eszköz segítségével e-mail címeket gyűjthetsz össze a vásárlóktól és a látogatóktól egyaránt. Ez egyike a Wix előnyeinek, amennyiben szeretnél üzeneteket küldeni számukra az egyes akciókról és promóciókról.

A közösségi média felületének használta nagyon jó ötlet lehet, amennyiben viszonylag egyszerűen szeretnél új vásárlókat szerezni. A Wix lehetőséget nyújt számodra abban, hogy egy szélesebb vásárlókörhöz juss el a beépített lehetőségek által a közösségi média posztra vonatkozóan. Továbbá még a Facebook Ads is a segítségedre lehet a célod elérésében.

Amennyiben kreatív videókkal szeretnéd jobban bemutatni az egyes termékeidet, a Wix lehetőséget biztosít számodra abban, hogy mindezt megvalósíthasd. Ezeket megoszthatod online és a közösségi médián is, hogy mindenkihez eljuthass.

Ezek a beépített marketingeszközök a Wix előnyi közé sorolhatók, éppen ezért nem fogod megbánni, hogyha ezt a platformot választanád online áruházad elkészítéséhez.

4. Korlátlan termékcsoportok kialakítása

A Wix előnyei közé tartozik az is, hogy számos termékcsoport kialakítására van lehetőséged, nincsenek korlátozások ezen a téren. Ez abban az esetben lehet nagyon hasznos, hogyha többféle változattal rendelkezel egy-egy termék esetében. Mindösszesen csak meg kell alkotnod ezeket a csoportokat és elhelyezned az egyes termékeket.

A termékcsoportok használata kifejezetten kezelhetővé teszi oldalad felületét és átláthatóvá válik a vásárlóid számára. Könnyedén meg fogják találni azt, amit keresnek és akár ötleteket is adhatnak számukra a termékcsoportokban megjelenő elemek, hogy sokkal többet vásároljanak, mint ahogyan azt korábban tervezték.

5. Több értékesítési csatorna

Nagyobb profitot többféle értékesítési csatorna használata által is el tudsz érni. A Wix áruházadban megtalálható termékeidet könnyedén árusíthatod Instagramon, eBayen, Facebookon stb. A több értékesítési csatorna segítségével olyan vásárlókat tudsz megcélozni, akik követnek téged a közösségi médián. Ez azért lehet hasznos, mert nagy valószínűséggel ők képviselik a vásárlóbázisodat.

A több értékesítési csatorna használatának segítségével rengeteg emberhez el tudsz érni. A követőid megoszthatják a termékeidet és az akciókat, amelyeket meghirdetsz ezeken a felületeken. Ez nagyon hasznos lehet hosszútávon, amennyiben a céged gyors növekedése a cél.

6. Megfizethető

A Wix előnyi közé tartozik az, hogy a csomagok megfizethetők. Négy csomag közül választhatsz, ahol a legdrágább, VIP csomag előfizetése is 24.50 euró egy hónapra. Az Unlimited csomag a legnépszerűbb, hiszen számos hasznos lehetőséget kínál. Mindösszesen csak össze kell gyűjtened azokat a tényezőket, amelyek fontosak számodra, és az alapján kiválaszthatod a számodra legszimpatikusabb csomagot. Habár, ahogyan növekszik online áruházad, úgy válthatsz nagyobb csomagra is.

A Wix megfizethető
Forrás: Wix

7. Ingyenes eszközökkel kezdhetsz

A Wix számos kitűnő eszközzel rendelkezik, melyek az üzleti tevékenységed során hasznos lehet, és amelyek az egyes csomagokkal együtt használhatók. Készíthetsz egy céges e-mail címet, amely tartalmazza a domainedet is. Ezáltal a vásárlóid szemében is sokkal professzionálisabbnak tűnhetsz, és nem kell attól tartanod, hogy a vásárlók esetleg a személyes e-mail címedre írnának.

Egy céges telefonszám szintén hasznos, hiszen a vásárlóid felhívhatnak téged, amikor problémába ütköznek. Az elérhetőség, “nyitvatartás” természetesen rajtad múlik. Ez szintén egy professzionális megjelenést kölcsönöz oldalad számára és a felmerülő problémák is gyorsan és hatékonyan megoldódhatnak általa.

Ezeknek a megoldásoknak a használata szintén a Wix előnyei közé sorolható, hiszen még különböző elemzéseket és visszajelzéseket is kaphatsz a rendszertől, hogy könnyedén fejleszthesd a céged és teljesíthesd a vásárlóid elvárásait is.

8. Biztonságos fizetési módok

Manapság már kötelező a biztonságos fizetési módok megteremtése a vásárlók számára, hiszen egészen biztos, hogy nem fognak tőled vásárolni, amennyiben úgy érzik, hogy az általuk megadott adatok esetleg rossz kézbe kerülhetnek. Éppen ezért nagyon fontos, hogy kellő hangsúlyt fektess a biztonságos fizetés biztosítására is.

Szerencsére a Wix előnye által többféle lehetőséget is biztosíthatsz a vásárlóid számára. A Wix Payments egy kitűnő lehetőség, amennyiben nem szeretnél egy harmadik felet bevonni a fizetési procedúrába. Ez a lehetőség sajnos nem érhető el mindenhol, ezért más fizetési szolgáltató lehetőségén kell gondolkoznod, ezekre példa a PayPal, Stripe, Square stb. Több mint 50 lehetőség közül választhatsz, így ezekkel egészen biztosan nem lesz problémád.

9. Keresőoptimalizáció és többnyelvű főoldal

A SEO kifejezetten fontos online áruházad számára, hiszen ezáltal a vásárlóid könnyedebben megtalálhatják a webáruházadat és termékeidet a Google kereséseik során. A többnyelvű weboldal pedig kifejezetten hasznos lehet, hogy minél több emberhez eljuthass. A Wix előnyi között mindkét lehetőséggel találkozhatsz, hogy csak hátra kelljen dőlni és élvezni a vásárlók áramlását oldaladra.

10. Dropshipping áruház indítása könnyedén

A Wix-szel könnyedén létrehozhatod álmaid webáruházát dropshipping kereskedelmi modell használatával is akár! A dropshipping egy nagyon elterjedt üzleti modell manapság. Ezt az opciót akkor érdemes megfontolnod, hogyha szeretnéd kihozni a lehető legtöbbet az online áruházadból. A dropshipping egy folyamat, amely során anélkül adhatsz el termékeket, hogy külön tárolóval rendelkeznél. Semmit sem kell tárolnod, hiszen ez a beszállítók feladata. Mindösszesen csak egy online áruházzal kell rendelkezned, ahonnan a vásárlók könnyedén megrendelhetik a termékeket. A beszállítók lesznek azok, akik mindent összeállítanak és elszállítanak a vásárlóid számára.

Syncee

A Syncee tökéletes lehetőséget biztosít azoknak a Wix áruházzal rendelkező viszonteladóknak, akik több mint 3 millió termék és amerikai, kanadai, ausztrál és még számos további beszállító közül szeretnének választani. A Wix előnyei között számos kifejezetten jó lehetőséggel találkozhatsz és a platform tökéletesen megfelel azok számára, akik szívesen belefognának valami újba. A Syncee tehát integrálható a Wix-szel, a termékeket könnyedén feltöltheted áruházadba, és azok adatait automatikusan frissen tarthatod, a rendelési adatok szinkronizációja mellett.

Összegzés

Összességében a Wix remek lehetőséget nyújt azok számáéra, akik szeretnék kihasználni az elképesztő lehetőséget, amelyeket az oldal tud nyújtani számukra. A Wix előnyei egészen biztos, hogy tetszeni fognak, csak el kell kezdened felfedezni az egészet.

Szeretnéd elkezdeni Dropshipping vállalkozásod? Töltsd le a Syncee-t Wix áruházadba!

Share this post

Related posts