syncee-logo-600x.png
Picture of Barbara Racz

Barbara Racz

Hogyan indíts Shopify dropshipping áruházat a Syncee-vel?

Amennyiben rendelkezel Shopify áruházzal, vagy épp most szeretnél belekezdeni egybe és gondolkozol a dropshipping lehetőségén, érdemes lehet szétnézni a Syncee-n, hogy elkészíthesd a legjobb Shopify dropshipping áruházat vállalkozásod számára, a legnyerőbb kínálattal.

Mi is az a Shopify?

Shopify dropshipping áruház

A Shopify egy e-kereskedelmi platform, ahol könnyedén elkészítheted a számodra megfelelő online áruházat. Rengeteg lehetőséged van arra, hogy a lehető legjobb áruházat készítsd el, hiszen számos alkalmazás és téma közül válogathatsz.

Könnyedén elkészítheted webáruházad, hiszen nincs szükség különösebb informatikai szaktudásra, könnyedén kiválaszthatod a számodra megfelelő elemeket online áruházadba.

Amennyiben elakadnál vagy bármilyen kérdésed/problémád adódna, egy Shopify Expert bármikor a segítségedre siethet. Természetesen már az elejétől kezdve kérhetsz segítséget, és el is készíttetheted online áruházad, ha az idődet és az energiádat valami sokkal fontosabbra szeretnéd fordítani és a vállalkozásod fejlődésére szánnád, más területen.

Amennyiben el szeretnéd kezdeni Shopify áruházad, de nem tudod, hogy kezdj bele, ebben a cikkünkben nyújtunk egy kis segítséget neked.

Dropshipping

A dropshipping egy nagyon hasznos modell, amennyiben nem szeretnél pénzt fektetni a termékek tárolásába, hiszen lehetőséget nyújt arra, hogy úgy add el a termékeket, hogy nem is fogod kézben a termékeket. Ez azok számára lehet hasznos, akik egy kisebb vállalkozásba kezdenek, kisebb tőkével.

A folyamat nagyon egyszerű. A vásárlóid kiválasztják a megvásárolni kívánt termékeket az online áruházadban, és a fizetés gombra kattintanak. Kiválasztják a számukra megfelelő fizetési módot, és a dropshipping beszállítód (aki akár távoli raktárral is rendelkezhet) is megkapja a rendelési igényt. A beszállító összekészíti a megrendelt termékeket és kiszállítja a vásárlóid számára. Ahogyan látható, az egész procedúra során te nem találkozol a termékkel – ha máshogy nem döntesz.

Azonban, hogyha több beszállítóval is rendelkezel, a vásárlóid különböző időpontokban kaphatják meg a termékeket. Éppen ezért, érdemes lehet a megvásárolt termékeket először magadhoz rendelni, ahol akár át is csomagolhatod. Ebben az esetben lehetőséged van arra, hogy egy kicsit személyesebbé varázsold a csomagokat, és természetesen plusz elemeket is tehetsz hozzá, amelyek képviselik a vállalkozásod.

A megfelelő Shopify dropshipping áruház elkészítése során számos tényezőt kell figyelembe venned, azonban kitartó tanulással és megfelelő szakértők bevonásával meghozza majd a belefektetett munka és pénz a gyümölcsét.

Syncee

Syncee

A dropshipping fogalmának megbeszélése után térjünk rá arra, hogy egészen pontosan mi is az a Syncee, és miért van szükséged erre az alkalmazásra, amennyiben Shopify dropshipping áruházat szeretnél indítani.

A Syncee egy B2B platform. Egyik fő szolgáltatása a Syncee Marketplace, ahol beszállítók százaiból és termékek millióiból választhatsz. Ez elég jól hangzik, nem igaz? Az sem probléma, hogyha csak néhány terméket szeretnél feltölteni online áruházadba, hiszen lehetőséged van mindezt egyesével megtenni. Azonban, ha több terméket szeretnél árusítani a Shopify dropshipping áruházadban, lehetőséged van a tömeges termékadatkezelésre is.

A Syncee a lehető legjobb megoldás, amennyiben Shopify dropshipping áruházat szeretnél indítani, hiszen a lehető legjobb lehetőséget biztosítja számodra. Bármilyen termékkel vagy beszállítóval felmerülő kérdés esetén könnyedén kapcsolatba léphetsz csapatunkkal, akik szívesen segítenek neked.

Hogyan kezdj el egy Shopify dropshipping áruházat a Syncee-vel?

Syncee applikáció

Amennyiben eldöntötted, hogy belekezdesz egy Shopify dropshipping áruház megnyitásába, és a Syncee-t szeretnéd használni termékeid virtuális beszerzésére és kezelésére, néhány nagyon egyszerű lépést kell csupán megtenned.

Telepítsd a Syncee alkalmazást

Először is hozzá kell adnod az alkalmazást a már létező Shopify áruházadhoz. Az applikációt megtalálod itt.

Termékek

Termékek keresése a Syncee appon belül

Ezután könnyedén rákereshetsz termékekre, beszállítókra és szállítási információkra is. Nagyon könnyen megtalálhatod a számodra megfelelő opciókat a rendelkezésedre álló keresési opciókkal.

Amennyiben kifejezetten egy terméket szeretnél megtalálni, kattints először a Marketplace, majd a Termékkereső menüpontra a Syncee felületén. Keresgélhetsz a különböző kategóriákban vagy készíthetsz összetett keresést is, hogy biztosan rátalálj arra amit keresel. Mi több, az egyes kategóriák nagy segítségedre lehetnek, amennyiben még nem vagy biztos abban teljesen, hogy mit is árulj. A termékeket Syncee katalógusodban kell majd gyűjtened, és egy kattintással el is kezdheted a szinkronizációt.

Beszállítók

Amennyiben beszállítókra szeretnél rákeresni, és az ő termékeiket tömegesen feltölteni áruházadba, csak kattints a Marketplace, majd a Beszállítókereső menüpontra. Ott is lehetőséged van különböző szűrők beállítására a keresés során. Például, válaszd ki azt az országot, amelybe szeretnéd, hogy szállítson a jövőbeli beszállító partnered. Amint megtalálod a számodra tökéletes céget, máris könnyebben kezdhetsz bele a Shopify dropshipping áruház kivitelezésébe.

Előfizetői csomagok

Syncee előfizetési csomagok

Ahogyan az a fenti képen is látható, négy csomagból választhatsz a Syncee Marketplace használata esetén.

Az előfizetési csomagokról részletesen a Syncee weboldalán és Help Centerében olvashatsz.

Összegzés

Amennyiben el szeretnéd indítani Shopify dropshipping áruházadat, sok mindent kell figyelembe venned. Egy jó alkalmazás választása nyerő megoldás lehet, hiszen nemcsak időt, hanem pénzt és energiát is megspórolhatsz vele. A Syncee segít a termék-, és beszállítótalálásban, termékadat-kezelésen, és annak frissen tartásában, valamint Auto Rendelésre is nyújt megoldást.

Kérdés esetén írj nyugodtan az alkalmazáson belüli chaten az ügyfélszolgálatunknak, vagy küldj emailt. A Help Centerünk pedig számos segítő leírással és videóval vár.

Amennyiben magyar beszállítókat keresel, olvasd el ezt a cikkünket, hogy megtudd, hogyan találhatsz megbízható magyar dropshipping beszállítókat.

Share this post

Related posts