syncee-logo-600x.png
Picture of Barbara Racz

Barbara Racz

Elérhető az Alibaba Dropshipping integráció a Syncee-ben!

Örömmel adunk hírt róla, hogy elérhetővé vált az Alibaba Dropshipping integráció béta verziója a Syncee-ben! Böngéssz az Alibaba.com dropshipping termékei között, válaszd ki, hogy mit szeretnél árulni, és töltsd fel őket egyszerűen webáruházadba a Syncee segítségével.

Az Alibaba.com a Syncee-t választotta technológiai partneréül az új dropshipping megoldásának elindításához, és annak működtetéséhez, így valódi B2B (business-to-business) élményt nyújtva az online kereskedők számára. Az internetes kereskedelemben ez egy forradalmi megoldás, melynek Te is részese lehetsz! Megváltozik minden, amit eddig a hagyományos kereskedelemről gondoltál. Az ázsiai vállalat óriás és a Syncee célja a dropshipping szolgáltatást elérhetővé tenni online kereskedők és Alibaba.com beszállítók milliói számára világszerte.

Az Alibaba.com az Alibaba Group-hoz tartozik, amely Kína és a világ egyik legnagyobb internetes üzleti és technológiai vállalata, fő profiljában az e-kereskedelemmel. A B2B megoldást nyújtó Alibaba.com-on széles és folyamatosan bővülő termékkínálata található meg valódi beszállítóknak, gyártóknak, akik valódi nagykereskedelmi árakon kínálják készletüket, hogy a viszonteladók kedvező profitra tehessenek szert az eladásaik után.

TARTALOM

Alibaba dropshipping, már elérhető!

Kezdj új üzletet vagy bővítsd kínálatodat!

Éppen termékeket keresel, amiket új webáruházadban értékesítenél? Vagy már meglévő online üzleted kínálatát szeretnéd bővíteni? Válaszd az Alibaba Dropshippinget a Syncee-vel, és válogass a 40 fő kategóriát lefedő óriási választékból. A Syncee automatikusan elvégzi a termékadat-feltöltést, és -frissítést napi szinten, valamint a rendelési adatokat is szinkronizálja viszonteladók és beszállítók között.

A Syncee számos e-kereskedelmi platformot támogat. Ha a webáruházadat a Shopify, Shoprenter, BigCommerce, Wix, Ecwid by Lightspeed, Jumpseller vagy KMO Shops platformok valamelyikén működteted, a Syncee telepítése után hozzáférhetsz az Alibaba Dropshippinghez.

Az új dropshipping megoldás 5 legfőbb előnye

Próbáld ki a Syncee-t most az Alibaba Dropshipping eléréséhez. Bankkártya hozzáadása nem szükséges, és nincs regisztrációs díj sem. 25 termékig ingyenesen használhatod az alkalmazást korlátlan ideig, ha pedig több terméket szeretnél feltölteni webáruházadba, akkor válts eggyel nagyobb csomagra.

#1 Valódi B2B dropshipping

Ezentúl nem csak hagyományos nagykereskedelmi modellel dolgozhatnak azok, akik Alibaba.com beszállítók termékeit szeretnék értékesíteni, hanem dropshippingre is van már lehetőség. Az Alibaba.com-on valódi beszállítók és gyártók valódi nagykereskedelmi/dropshipping árakon kínálják termékeiket. Ez az igazi B2B dropshipping, hiszen nem más viszonteladók termékeit adod el újra, a sokadik árrést a termékekre rakva, magas fogyasztói áron.

#2 Óriási termékválaszték

Az Alibaba.com-on a piac legnépszerűbb, legnagyobb termékkategóriáiban válogathatsz. Ha már van konkrét elképzelésed, hogy milyen típusú termékeket szeretnél értékesíteni az ázsiai e-kereskedelmi óriás kínálatából, akkor bizonyára meg is fogod találni a számításaidat a dropshippinggel is elérhető árucikkek között. Az új üzleti modell részeként elérhető termékek száma folyamatosan bővül, így mindig érdemes visszatérni a felületre és újra áttekinteni a választékot.

#3 Könnyű, automatizált termékfeltöltés, -frissítés

Az Alibaba Dropshipping szinte gyerekjáték a Syncee-vel. Neked csupán ki kell választanod, hogy mely árucikkeket szeretnéd árulni, és néhány kattintással feltöltheted a termékeket online áruházadba. A Syncee gondoskodik a napi szintű, automatikus termékadat-feltöltésről, és -frissítésről webáruházad számára. A legnagyobb e-kereskedelmi platformokra nyújt szinkronizációt az alkalmazás!

#4 Rendelési adatok automatizált szinkronizációja

A rendelési adatok automatikus szinkronizációjára is van lehetőséged viszonteladóként az Alibaba Dropshipping beszállítóinak termékeit árusítva. Amikor egy vevő megvásárol egy terméket a webáruházadban, azt a rendelést te közvetlenül kifizetheted a beszállítónak. A pénzösszeg a rendelési adatokkal együtt közvetlenül a beszállítódhoz érkeznek. Ha a partnered megkapja ezeket, akkor a terméket közvetlenül a vásárlódnak szállítja majd ki.

#5 Nincs minimum rendelési mennyiség

Az Alibaba Dropshippinget választva nincs szükség termékkészlet felhalmozására, így nem is lesznek ezzel kapcsolatos kockázati tényezők. Az Alibaba.com-on mostmár egyesével is elérhetők, megrendelhetők bizonyos termékek a viszonteladók számára, bármiféle minimum rendelési feltételek nélkül (ár, mennyiség). Válaszd ki, mit szeretnél árulni, és add őket Syncee katalógusodhoz egyszerűen!

Alibaba dropshipping, már elérhető

Hogyan működik az Alibaba Dropshipping?

1. Lépés: Telepítsd a Syncee-t

Az első dolog, amit meg kell tenned ahhoz, hogy elérhesd az Alibaba Dropshippinget az az, hogy telepítsd a Syncee – Global Dropshipping, viszonteladóknak szóló alkalmazást online áruházadba. A Syncee által támogatott e-kereskedelmi platformok jelenleg: Shopify, Shoprenter, BigCommerce, Wix, Ecwid by Lightspeed, Jumpseller, KMO Shops.

2. Lépés: Kapcsold össze a Syncee és Alibaba.com fiókodat

Miután telepítetted a Syncee-t, jelentkezz be a Syncee fiókodba, menj az Alibaba > Termékkereső menübe. Össze kell kötnöd a Syncee és az Alibaba.com fiókodat. Ha még nincs profilod az Alibaba.com-on, akkor a Syncee-n keresztül ezt megteheted.

Kattints a Tovább az Alibaba Dropshipping oldalra gombra, jelentkezz be, vagy regisztrálj egy új Alibaba fiókot, majd engedélyezd 6 hónapra a Syncee hozzáférést Alibaba fiókod számára. Ezt követően vissza fogsz érkezni a Syncee-be. Menj ismét az Alibaba > Termékkereső menübe. Mivel már összekapcsoltad a két fiókot, így a Tovább az Alibaba Dropshipping oldalra gombra kattintva már el is kezdheted a termékek böngészését.

3. Lépés: Válassz termékeket!

Válogass az Alibaba.com folyamatosan bővülő termékkínálatából. Bizonyosodj meg arról, hogy az Alibabán kiválasztod a lap tetején a “Ship to” résznél azt az országot, ahova szeretnéd, hogy a beszállítók szállítsák a termékeidet. Így testre szabott találatokat láthatsz az oldalon. Ha rákattintasz egy termékre, amit árulni szeretnél, akkor egy új ablak fog megnyílni az Alibaba.com-on. Ott kattints az Add to my Website gombra, ha az a célod, hogy áruházadhoz hozzáadd a terméket. Ha készen vagy a termékek kiválasztásával, menj a Syncee-be, és nézd meg az összeválogatott árucikkeidet az Alibaba > Import lista menüben.

4. Lépés: Add meg termék- és katalógusbeállításaidat a Syncee-ben

A Syncee-ben az Alibaba > Import lista menüben láthatod az összes olyan terméket, amelyet az Alibaba.com dropshipping oldalán válogattál össze. Ezeket a termékeket egyesével szerkesztheted itt, mielőtt hozzárendelnéd őket egy Alibaba katalógushoz a Syncee fiókodban. Ha végeztél a termékeid szerkesztésével, egyesével vagy tömegesen katalógushoz rendelheted őket.

A Syncee katalógusaidat az Alibaba > Katalógusaim menüpontban találod. Több katalógust is létrehozhatsz. Add meg a katalógusbeállításaidat, hogy feltöltésre készen álljanak termékeid.

5. Lépés: Töltsd fel a termékeket webáruházadba

Ha végeztél a termékbeállításokkal (Import lista) és a katalógusbeállításokkal (Katalógusaim), akkor nincs más hátra, mint hogy a Katalógusaim menüben a választott katalógus(ok)nál a Szinkronizálás gombra kattints, ezáltalán egyszerűen feltöltsd a termékeket a webáruházadba. Készen is állsz az eladásra, megkezdheted marketingtevékenységedet a magas profit elérése érdekében!

Szeretnél többet megtudni az Alibaba Dropshippingről, és az applikáción belüli beállításokról? A Syncee Help Centerében hasznos cikkek folyamatosan bővülő listáját találhatod meg a témában!

Készen állsz az Alibaba Dropshippingre? Próbáld ki most!

Share this post

Related posts