syncee-logo-600x.png
Picture of Barbara Racz

Barbara Racz

Syncee Badge beszállítóknak – Helyezd el a weboldaladon, és szerezz jutalékot!

Ha listázva vagy beszállítóként a Syncee Marketplace-en, akkor nagyszerű hírünk van számodra! Azáltal, hogy a weboldaladon elhelyezed a Syncee Badge-et, ami egy kifejezetten beszállítóknak szóló logó, plusz pénzhez juthatsz vállalkozásod számára, és biztosíthatsz más kereskedőket arról, hogy veled igazán megéri együtt dolgozni!

Miről szól ez az egész? Létrehoztunk marketinganyagokat azon beszállítók számára, akik listázva vannak a Syncee Marketplace-en, és használati irányelveket állítóttunk össze arra vonatkozóan, hogy a weboldalon, emailben hol és hogyan lehet elhelyezni a Syncee Badge-et. Amellett, hogy az egész weboldalad megjelenését feldobhatja a Syncee Marketplace logó, és még professzionálisabbnak ígérkezhet a céged, számos más előnye van a marketingeszköz használatának. Neked nem kell tenned semmit, és az egész természetesen teljesen ingyenes. Sőt, jutalékot kaphatsz érte! Nézzük, hogyan!

A Syncee Badge használatának előnyei beszállítónként

  • A kereskedők láthatják, hogy a termékeid elérhetők egy megbízható B2B piactéren, ami arra utal, hogy ellenőrzött beszállító vagy.
  • Hasznos technológiai megoldást tudsz ajánlani a kereskedőknek a termékadat-kezelést illetően.
  • Ha a kereskedők látják, hogy elérhető vagy a Syncee Marketplace-en, ez nagy hatással lehet arra, hogy téged válasszanak.
  • A kereskedők azt is láthatják, hogy termékeid több felületen elérhetők.

Szerezz plusz bevételt beszállítóként. Legyél az affiliate partnerünk!

Ha weboldaladon elhelyezed a Syncee Badge-et, akkor azzal nemcsak a platformot hirdeted, hanem plusz bevételre tehetsz szert affiliate link használata, és új Syncee előfizetők szerzése által. Ehhez csatlakoznod kell a Syncee Partnerprogramához. 20% megújuló jutalékot kapsz minden szerzett Syncee előfizető után, illetve $25 extra összeget kapsz minden harmadik előfizető után.

Itt láthatod, hogy mely két hivatalos badge-et helyezheted el a weboldaladon. A Syncee Badge-et letölteted a Partnerprogramunkhoz csatolakozva.

Syncee Badge

Hol helyezheted el a Syncee Badge-et weboldaladon?

  • Azt ajánljuk, hogy hozz létre egy Dropshipping információs oldalt a weboldaladon ahol részleteket közölhetsz arról, hogy miért éri meg a kereskedőknek a te termékeidet árulni. Ezen az oldalon megoszthatod azt az információt is, hogy listázva vagy a Syncee Marketplace-en, és leírhatod annak előnyeit.
  • Szintén ajánljuk, hogy a weboldaladon a footerbe/láblécre is elhelyezd a badge-et, hiszen az oldalad látogatói gyakran ide görgetnek le, hogy részleteket tudjanak meg a cégedről.

A badge használatának irányelvei

A Syncee Badge-nek van egy egységes megjelenése, melynek bármiféle módosítása tiltott. Ha használni kezded, arra kérünk, hogy az alábbi (és bárminemű) változtatásokat tilos elvégezni rajta:

  • Levágni a logó bármely részét
  • Széthúzni vagy összenyomni a logót
  • Forgatni vagy eldönteni a logót
  • A színeket megváltoztatni
  • Színátmenetet vagy árnyékot alkalmazni
  • A logót animálni
  • A logót díszíteni, vagy más képpel lefedni
  • Keretet alkalmazni vagy egyéb elemet elhelyezni a logó közvetlen közelében
  • A logót elhelyezni bármely más márka logójára vagy már márkaképére

Ne használd a badge-et az alábbi módokon

Ne vágd le a logó egy részét se
Ne vágd le a logó egy részét se
Ne húzd szét vagy nyomd össze
Ne húzd szét vagy nyomd össze
Ne forgasd vagy döntsd meg
Ne forgasd vagy döntsd meg
Ne használj mögötte sok elemmel és szimbólummal terhelt hátteret
Ne használj mögötte sok elemmel és szimbólummal terhelt hátteret
Ne alkalmazz színátmenetet vagy árnyékot
Ne alkalmazz színátmenetet vagy árnyékot
Ne módosítsd a színét a logónak
Ne módosítsd a színét a logónak

Méretek

A badge akkor néz ki a legjobban, ha körülötte van elég térköz, és jól különválik a többi tartalomtól. A badge magassága nem lehet kisebb mint 30 pixel. Kell lennie egy minimális üres térnek a badge körül, ennek minimum akkorának kell lennie, mint a Syncee bevásárlótáska ikon a logón. Ne helyezz el semmilyen írott vagy más képi, grafikai elemet közvetlenül a badge körül.

Tetszik az ötlet?

Ha csatlakozni szeretnél Partnerprogramunkhoz beszállítóként, és le szeretnéd tölteni a Syncee Badge-et, akkor regisztrálj most! Tudj meg többet arról, hogy mekkora jutalékra tehetsz szert, és egyéb részletekről a Syncee Partnerprogrammal kapcsolatban a Help Centerünkben.

Még nem vagy listázott beszállító a Syncee Marketplace-en? Hozd el folyamatosan frissülő termékadatfájlodat, vagy telepítsd a Syncee Beszállítóknak alkalmazást a Shopify, Shoprenter, WooCommerce, BigCommerce, Ecwid by Lightspeed vagy Jumpseller platformok valamelyikérül, és integráld termékeidet egyszerűen!

Szerezd meg a Syncee Badge-et, csatlakozz most!

Share this post

Related posts