syncee-logo-600x.png
Picture of Barbara Racz

Barbara Racz

Milyen a jó beszállítói dropshipping oldal? – 12 tipp példákkal

Egy olyan beszállítónak, aki termékeivel jelen van az interneten is, mondhatjuk, hogy kötelessége annyi hasznos információt a viszonteladóknak elérhetővé tennie, amennyit csak lehet. Éppen ezért fontos egy külön nagykereskedelmi vagy dropshipping oldal létrehozása a weboldalukon. Összegyűjtöttük, hogy melyek azok az elemek, amiket célszerű ebben a menüben feltüntetniük. Tanácsunk megfogadásával partnerprogramod hatákonyabb működését érheted el.

Számos olyan beszállító van jelen a piacon, aki nemcsak viszonteladóknak kínálja a termékeit, hanem szélesebb közönségnek, fogyasztóknak is. Azáltal, hogy a készletüket több embernek kínálják, a vállalkozásuk bevétele magasabb lehet. A webáruházukban általában fogyasztói áron érhetők el a termékek, és minden írott és vizuális tartalom weboldalukon a vásárlókat célozza meg. Mindeközben ők bizony jelen vannak olyan B2B (business to business) platformokon, mint a Syncee Marketplace, más kiskereskedőknek kínálva választékukat.

A cégek hajlamosak elfelejteni azt, hogy megjelenítsék weboldalukon azt az információt, hogy nyitottak a viszonteladókkal való együttműködésre. Különösen hazánkban jellemző ez. Ha neked még nincs nagykereskedelmi vagy dropshipping oldalad, menüpontod, vagy van, de szeretnéd hatékonyabbá és informatívabbá tenni, akkor bizonyára találsz majd néhány hasznos segítséget cikkünkben.

Milyen a jó beszállítói dropshipping oldal?

Miért hozz létre dropshipping oldalt beszállítóként?

Indítsd el partnerprogramodat még ma! Az internetes kereskedelem virágzik napjainkban és ezért van éppen most itt az ideje annak, hogy te is szélesebb közönségnek kínáld a termékeidet. Azáltal, hogy létrehozol egy informatív dropshipping oldalt webáruházadban elősegíti azt, hogy a kereskedők rád találjanak, és felfedezzék, hogy dropshipping szolgáltatás útján is kínálod a termékeidet. A viszonteladók, releváns kulcsszavak használatával, rád bukkanhatnak a Google-ben, a közösségi médián, és online piactereken. Fontos, hogy a lehető legtöbb fontos részletet megoszd a közönségeddel, hogy minél egyszerűbben megérthessék, hogy miért éri meg termékeidet viszonteladni. Több partnert elérve a bevételed is növekedésnek indul majd.

Milyen információ szerepeljen a dropshipping oldaladon?

A legtöbb olyan beszállító, aki termékeit viszonteladóknak kínálja online nem csak a hagyományos kereskedelmi modellben gondolkodik, hanem a dropshipping szolgáltatást is elérhetővé teszi. Ez a piaci modell, és annak ismerete már Magyarországon is egyre több vállalkozáshoz jut el. Miért jó választás s dropshipping ha partnerprogramot szeretnél létrehozni viszonteladók számára? Azért, mert így ők könnyedén elindíthatják és működtethetik online áruházukat magas előzetes tőkebefektetés nélkül, hiszen nem kell készletet felhalmozniuk. Nézzük, milyen elemeknek kell egy beszállító dropshipping oldalán, menüjében szerepelnie ahhoz, hogy az professzionális legyen.

  1. Írd le, hogy mi a dropshipping, hogy a kereskedők tisztán érthessék, mit takar ez.
  2. Illessz be vizuális tartalmat is az oldalra, amelyen bemutatod a dropshipping modellt.
  3. Beszélj a cégedről és a termékeidről.
  4. Tudasd az emberekkel, hogy mennyibe kerül az számukra, hogy a termékedet értékesítsék, van-e előfizetési díj, vagy ez teljesen ingyenes.
  5. Add meg a szállítási időt, díjat, módot.
  6. Írd le, hogy mi a folyamata annak, hogy a kereskedők a te termékeidet árulják, és hogyan tudnak regisztrálni.
  7. Oszd meg velük az információt, hogy a termékeid megtalálhatók a Syncee Marketplace-en, ahol egy megbízható technológiai szolgáltatás segít nekik a termékadatok feltöltésében, frissítésében, rendelési adatok szinkronizációjában.
  8. Add meg, mik a feltételei annak, hogy a termékeidet a kereskedő árusíthassa.
  9. Írd le, hogy a webáruházadban található termékárakhoz képest mekkora kedvezményt biztosítasz termékáraidból a kereskedők számára.
  10. Ha tömegesen, tehát hagyományos nagykereskedelmi modellel is kínálod termékeidet, arról is írd le a részleteket.
  11. Amennyiben van termékadatfájlod CSV, XML, XLS(X) vagy JSON formátumok valamelyikében, akkor ezt is megoszthatod itt hasznos információk kíséretében.
  12. Add meg az elérhetőségedet, hogy a kereskedők tudják, hogyan vehetik fel veled a kapcsolatot.
Syncee Marketplace

Hogyan nézzen ki dropshipping oldalad?

Ami a vizuális elemeket illeti, menüpontodnak, oldaladnak professzionálisnak kell kinéznie, különben a kereskedők azt hihetik, hogy nem is gondolod komolyan az üzletet, vagy mivel esetleg régimódinak, idejétmúltnak tűnhet, azt is gondolhatják, hogy már nem vagy aktív a piacon. Nem kell csilli-villi oldalt létrehoznod, ne gondold túl. Az a legjobb, ha a minimalizmus jegyében alkotod meg azt, és átláthatóvá, olvasóbaráttá alkotod meg, amely professzionálisan néz ki.

Ne zúdítsd rá egy átláthatatlan masszaként a tartalmat potencionális partnereidre, amit nem tudnak egyszerűen befogadni. Emeld ki a fontosabb részeket, használj minőségi és informatív grafikai elemeket, és a tartalmat fontossági sorrendben töltsd fel (ehhez segítheti a fenti listánk).

Ha listázott beszállító vagy a Syncee Marketplace-en, akkor amellett, hogy leírod a legfontosabb információkat arról, hogy miért érdemes a Syncee-t használnia a kereskedőknek, akkor egy úgynevezett badge-et, logót is beilleszthetsz a dropshipping oldaladra. A badge-en az áll angolul, hogy Találj meg minket a Syncee Marketpalce-en, ami segít neked abban, hogy a kereskedők megbízható beszállítóként azonosítsanak téged.

Néhány magyar és külföldi példát mutatunk arra, hogy milyen lehet egy nagykereskedelmi vagy dropshipping oldal. A Borház Magyarország, Vie Belles, Sernes, Nova Engel, The Bone Art Place, ek Wholesale vagy InQue.Style különböző módokon oldotta meg a tartalom megosztását az adott menüpontban, ezeket használhatod arra, hogy ötleteket csenj el tőlük, vagy hogy észrevedd, milyen hiányosságaik vannak, és neked mire kell odafigyelned.

Syncee Marketplace Badge

Csatlakozz egy valódi B2B dropshipping platformhoz!

A termékeidet egy több mint 65,000 kereskedőből álló közönségnek kínálhatod. A Syncee egy B2B dropshipping és nagykereskedelmi platform, amely összeköti a kereskedőket és a beszállítókat. Legnépszerűbb megoldása a Syncee Marketplace, melyben a kereskedők hazai, más európai, amerikai, ausztrál és szerte a világból származó beszállítók óriási kínálatában böngészhetnek. A rendszer gondoskodik a termékadatok automatikus feltöltéséről és frissítéséről, és a rendelési adatok szinkronizációjáról.

A Syncee Marketplace-en való listázás teljesen ingyenes a beszállítók számára, nincsenek rejtett költségek, és kezelési költség sem. Ez egy nagyszerű lehetőség a cégeknek arra, hogy növeljék a partnerkörüket, így a bevételüket is.

Ha beszállítóként már megtalálható vagy a Syncee Marketplace-en, akkor csatlakozz Partnerprogramunkhoz, és helyezz el egy Syncee Marketplace badge-et weboldaladon egy követőkóddal ellátott link alkalmazásával együtt. Ha ily módon új kereskedői előfizetőt szerzel a Syncee-nek, jutalékot kapsz cserébe. Hogyan használd a badge-et? Illeszd be a weboldalad footerébe/láblécébe, vagy helyezd el a dropshipping oldalon, menüben, és írd le, miért éri meg a kereskedők számára a Syncee-vel menedzselni a termékadatokat.

Csatlakozz az Affiliate Programunkhoz Syncee Beszállítóként!

Share this post

Related posts