syncee-logo-600x.png
Picture of Barbara Racz

Barbara Racz

Hogyan legyél listázott beszállító a Syncee Marketplace-en?

Beszállító vagy és ötleteket keresel, hogy hogyan növelhetnéd a viszonteladói partnerkörödet és a bevételedet? Az online kereskedelemben nagy előnyt jelenthet, ha listázott beszállítóvá válsz a Syncee Marketplace-en, hiszen termékeidet egy globális, 65.000 kereskedőből álló közönségnek kínálhatod, ráadásul teljesen ingyen.

A Syncee egy globális B2B (business-to-business), nagykereskedelmi és dropshipping platform online kereskedők részére, amely a legnagyobb e-kereskedelmi felületekkel, szolgáltatókkal integrálható. A Syncee hatékony megoldást biztosít a termékadatok automatikus feltöltésére, frissítésére, illetve a rendelési adatok szinkronizációjáról is gondoskodik beszállítók és viszonteladók között.

Csatlakozz a több mint 500 hazai, más európai, amerikai, kanadai, ausztrál és ázsiai beszállítókból álló közösséghez még ma! A Syncee Marketplace-re történő bekerülés egyszerű, gyors és teljesen ingyenes, nincsenek rejtett költségek és tranzakciós díj sem.

Hogyan legyél listázott beszállító a Syncee Marketplace-en?

Növeld kereskedői ügyfélkörödet könnyedén

A Syncee B2B piacterén, a Syncee Marketplace-en akár egy napon belül listázott beszállítóvá válhatsz. Több ezer kereskedő böngészi a kínálatot napról napra a világ minden tájáról, ezért éri meg számodra csatlakozni a hálózathoz, hiszen ügyfélkörödet és bevételeted egyaránt növelheted.

Kis és nagy cégek jelentkezését egyaránt várjuk; néhány globálisan is ismert partnerünk például az Alibaba.com, a Wish Wholesale és a BigBuy.

A Syncee legnagyobb előnyei beszállítók számára

  • Gyorsan és egyszerűen listázott beszállítóvá válhatsz
  • Teljesen ingyenes lehetőség
  • Könnyű termékadat-integráció, automatikus feltöltés és frissítés
  • Rendelési adatok automatikus szinkronizációja
  • Alkalmazáson belüli beszállítói és kereskedői chat
  • Sokrétű árazási, szűrési és katalógusbeállítások
  • Részletes beállítások a szállítási szabályok pontos megadásáért.
  • Megadhatod, mekkora kedvezményt kínálsz termékáraidból
  • Ajánlott árrést adhatsz meg a kereskedőknek
  • Szűrési beállítások arra az esetre, ha nem szeretnéd az összes termékedet integrálni
  • Dropshipping beszállítókat és hagyományos nagykereskedőket egyaránt várunk
  • Felugró ablakban megjelenő szöveget adhatsz meg
  • Privát listázási megoldás
  • Többnyelvű, magyar nyelven is elérhető szolgáltatás
  • Ingyenes ügyfélszolgálat

A rendelési adatok automatikus szinkronizációja

Az alkalmazás a webáruházad admin felületére továbbítani fogja azoknak a rendeléseknek az adatait, melyeket a kereskedő partnered a Syncee-n belül már kifizetett. Ezután neked már csak annyi a dolgod, hogy teljesítsd a rendelést. A kifizetések egy biztonságos csatornán történnek a kereskedő és a beszállító között.

Az Auto Rendelés funkció csak azon beszállítók számára érhető el, akik online áruházukat a Syncee által támogatott e-kereskedelmi platformok valamelyikén működtetik. Ha kínálatodat egy termékadatfájl segítségével, vagy manuálisan töltötted fel a rendszerbe, akkor a kereskedőknek a weboldaladon kell leadniuk a rendelést.

Syncee Marketplace

Hogyan lehetsz listázott beszállító?

Ahhoz, hogy listázott beszállítóvá válj, valós fizikai készlettel kell rendelkezned saját raktáradban, gyors szállítást kell biztosítanod, és a kereskedők kérdéseire rövid határidőn belül választ kell,hogy adj. A Syncee nem foglalkozik a termékek raktározásával, szállításával, a logisztikai feladatok a beszállítók kötelezettsége. Lássuk, milyen lépései vannak annak, hogy listázott beszállító lehess a rendszerben.

1. Lépés: Regisztráció

Telepíts a Syncee for Suppliers (Syncee Beszállítóknak) alkalmazást a Syncee által támogatott e-kereskedelmi platformok valamelyikén keresztül (Shopify, Shoprenter, WooCommerce, Wix, BigCommerce, Ecwid by Lightspeed, Jumpseller). Ha a webáruházadat nem ezek valamelyikén működteted, használd az általános regisztrációs oldalunkat.

2. Lépés: Szükséges adatok megadása

Regisztráció után, az első bejelentkezés alkalmával egy néhány lépésből álló űrlapot kell kitöltened. Ha mindent kitöltöttél, akkor kollégáink felveszik veled a kapcsolatot a listázási folyamat véglegesítése kapcsán.

3. Lépés: Termékadat-szinkronizáció

Amennyiben szükséges, kollégáink szívesen segítenek neked a termékek szinkronizációjában. A következő módjai lehetnek az integrációnak:

  • #1 Közvetlen integráció online áruházadból: Ha a webáruházadat a Syncee által támogatott e-kereskedelmi platformok valamelyikén működteted, akkor a termékadatokat közvetlenül szinkronizálni tudjuk onnan.
  • #2 Termékadatfájl használata: Hozd el folyamatosan frissülő termékadatfájlodat. Támogatott fájlformátumok: CSV, XML, XLS(X), JSON, TXT. Támogatott fájlforrások: URL, (S)FTP, Google Docs URL, Google Drive URL, Dropbox URL, API, SOAP
  • #3 Manuális feltöltés: Akkor válaszd ezt az opció, ha maximum 50 terméket szeretnél feltölteni a Syncee Marketplace-re, és a fent említett integrációs megoldások egyike sem megfelelő számodra.
Regisztráció

Ennyi az egész! A Syncee Marketplace-en könnyedén és gyorsan listázott beszállítóvá válhatsz. Ha már jelen vagy a felületünkön, akkor egy Syncee Marketplace badge-et helyezhetsz el a weboldaladon, amely segítségével nemcsak, hogy a kereskedők azonnal tudhatnak arról, hogy megtalálható vagy a Syncee-ben, és ezáltal megbízható beszállítóként azonosíthatnak téged, hanem jutalékot is kaphatsz Affiliate programunkhoz csatlakozva.

Kérdésed van?

Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal chaten vagy emailben a hello@syncee.co címen keresztül. Továbbá, a Help Centerünkben számos hasznos cikket találhatsz a szolgáltatásunkról!

Csatlakozz a Syncee Marketplace-hez még ma!

Share this post

Related posts