syncee-logo-600x.png
Picture of Eniko Toth

Eniko Toth

Miért most éri meg Shoprenter webáruházat indítani?

Ha valaki vállalkozás ötleteken töpreng, gyakran felmerül a webshop indítás is lehetőségként. Nem véletlen, hiszen rengeteg sikertörténetet hallani, és valljuk be, hogy számtalan érv áll a webáruház indítása mellett.

Szerencsére ma már számtalan opció közül lehet válogatni, ha valaki e-kereskedővé szeretne válni. Az egyik leghatékonyabb választás a bérelhető webáruház rendszerek, amelyek a piaci igények döntő részét tökéletesen kielégítik. 

A magyar piacon a Shoprenter a vezető bérelhető webáruház rendszer, amely már több mint 5.300 webáruház számára biztosítja a megfelelő támogatást.

Nézzük meg picit részletesebben, miért is éri meg MOST elindítanod Shoprenter webáruházadat:

Szárnyal az e-kereskedelem

Az online kiskereskedelem évről-évre dinamikusan növekszik. Hazai viszonylatban nézve ez 781 milliárd forintos forgalmat jelentett 2019-ben, ami egy 17%-os éves növekedés volt az előző évhez képest.

Online kiskereskedelmi forgalom alakulása 2002-2019

A világjárvány csak még inkább ráerősített az e-kereskedelem térhódítására. A COVID-19 az online vásárlás felé terelte az embereket, így mondhatni a webshopok “győztesként” jöttek ki a szituációból. 

Számos olyan iparág és termékkör van, amelyek rendkívüli kiugrást mutattak a járvány megjelenése miatt.

Ez a rendkívüli helyzet az offline kereskedőket is arra kényszerítette, hogy elindítsák webáruházukat. Emellett sok olyan ember is belevágott a e-kereskedői létbe, akik a járvány miatt vesztették el korábbi állásukat.

Tagadhatatlan, hogy igen jövedelmezővé vált webshopot indítani, így talán sose volt ennél megfelelőbb időszak a webáruház nyitásra, mint most!

Webáruházat indítani könnyebb, mint gondolnád!

Talán 10-20 évvel ezelőtt még igaz volt az, hogy a webáruház indítás egy nehéz, költséges és hosszú folyamat. Ám szerencsére azok az idők már elmúltak!

Mégis akadnak kételyek a webshop indítás előtt állók fejében:

Nincs saját terméked?

Nem gond! A Shoprenterben elérhető Syncee alkalmazásnak köszönhetően több száz beszállító több millió termékéből válogathatsz, amivel feltöltheted a webshopod kínálatát. Mindezt dropshipping üzleti modellben, amely a teljes logisztika terhét leveszi a válladról, így neked egyáltalán nem kell magával a termékkel érintkezned.

A Syncee alkalmazás a Shoprenteren

A dropshippingnek köszönhetően gyakorlatilag zéró indulótőkével, rendkívül alacsony kockázattal és igencsak széles termékkínálattal nyithatsz akár Te is webshopot!

Nincs még kereskedelmi tapasztalatod?

Ne félj! Ma már szinte végtelen mennyiségű tudás érhető el, amivel Te is nagyon hamar beletanulhatsz ebbe az izgalmas “szakmába”. 🙂 

A Shoprenter az első lépéstől melletted áll és minden támogatást biztosít ahhoz, hogy Te is sikeres e-kereskedővé válhass. Az indulástól a piacvezetővé válásig számíthatsz a Shoprenter segítségére! Kicsit lentebb részletesebben olvashatsz róla, mi mindent nyújtanak számodra.

Ezen felül, talán ami a legjobb az egészben, hogy nem kell minden területen profivá válnod! Számos módja van annak, hogy kiszervezz egyes részfeladatokat, vagy csak szakértők tanácsát kérd abban, hogy mit hogyan csinálj.

Nem annyira értesz az IT dolgokhoz?

Ne aggódj! Pont erre nyújtanak megoldást a bérelhető webáruház rendszerek, ahol programozói tudás nélkül is egyszerűen létrehozhatod webáruházadat. A bérelhető webshop motorok robbanásszerű fejlődésével ma már szinte bárki képes webshopjának elindítására.

Elegendő csupán a Shoprenter tucatnyi menő design sablonja közül választanod egyet – amelyet utána kedved szerint személyre szabhatsz –, feltöltened a termékeket, és néhány egyszerű beállítás után máris élesben futhat a webshopod!

Nincs rá elég időd?

Ma ez már nem jó kifogás! 🙂

Ezzel legfeljebb azok érvelhetnek, akik még nem tudják, hogyan is lehet megvalósítani egy webshop üzemeltetését, akár másodállásban is! Hidd el, egyáltalán nem lehetetlen, csak meg kell találni azokat a hatékony módszereket, amelyekkel töredékére csökkentheted a webshoppal kapcsolatos teendőkre szükséges időt.

Teljes körű támogatás

A Shoprenter maximális támogatást nyújt az e-kereskedőknek, ami kiemelkedő a hazai piacon! Felsorolni is hosszú mennyi segítséget nyújtanak ügyfeleiknek, de azért mégis kiemelnénk ezekből párat:

  • Kiemelkedő ügyfélkapcsolat, több csatornán is, hétvégi és kiemelt időszakokban is
  • Ingyenes konzultációk
  • Ingyenes oktatások és előadások
  • Tudásanyagok különféle formákban (e-bookok, cikkek, egyéb letölthető anyagok)
  • Szakértői hálózat és több ezer fős zárt Facebook-csoport
  • Alkalmazások és integrációk
E-kereskedelem a gyakorlatban

Ezeknek köszönhetően, ha nulla tudással indulsz neki, akkor is sikeres kereskedővé válhatsz! Nem kell már rögtön az elején profinak lenned, elég ha időközben beletanulsz és hagyod, hogy profik mutassák az utat számodra.

Költséghatékony működés

A Shoprenter pár ezer forintos fix havidíjas csomagjainak köszönhetően nemcsak az indulás egyszerű, hanem hosszú távon is kiszámíthatóak és alacsonyak a költségek. 

A csomagdíjak magukba foglalják a folyamatos fejlesztéseket, az automatikus frissítéseket, a karbantartást, a hosztingot, és minden fontos funkciót, amelyek egy sikeres webáruház működtetéséhez szükségesek.

Egy egyedi fejlesztésű webshopnál akár több ezer forintos órabérért is dolgozhatnak a fejlesztők a webáruházadon, és minden funkciót külön kell lefejleszttetned velük. Ezzel szemben, ha kiszámoljuk, hogy mennyibe kerül egy óra fejlesztés a Shoprenter Silver csomag választása esetén, ez csupán 15 Ft! Mindezt a fejlesztést automatikusan megkapod a csomagodhoz, és automatikusan frissül minden.

Munkafolyamat

Kiszervezhető munkafolyamatok

Ha bizonyos feladatokat kiszervezel profiknak, jócskán megtérülhet a befektetett időd és energiád. 

A webáruház-tulajdonosok előszeretettel szervezik ki a logisztikai folyamataikat, hiszen előbb vagy utóbb, de rájönnek, hogy rengeteg időt és pénzt spórolhatnak azzal, ha ezt egy erre szakosodott cégre bízzák rá. Szerencsére, ha már alapból dropshipping webáruházzal indulsz el, akkor már a kezdetektől megszabadulsz a logisztika nyűgjeitől. 

Továbbá, ajánlott még a marketing teendőket is profikra bízni, hiszen így időt spórolhatsz magadnak, miközben a befektetett pénzedből hatékonyan jönnek a vásárlók. 

Egy hatékony folyamatokkal rendelkező, marketinggel eredményesen támogatott és jól működő webáruház az e-kereskedelem térhódításának időszakában egy igazi aranybánya lehet.

A legjobb az egészben, hogy ha automatizálod a folyamatokat, akkor ez a pénztermelő gépezet akkor is generálja a bevételt, amikor Te éppen alszol. 🙂 

Kiemelkedő marketing funkciók

A megfelelő marketing a sikeres webáruház egyik kulcsa. Ha Magyarország marketing funkciókban leggazdagabb bérelhető webshop motorjával szeretnéd webáruházadat üzemeltetni, akkor a Shoprenter a legjobb választás!

Magyarország egyik legjobb SEO szakértője, Papp Gábor készített egy kutatást, ahol egyértelműen kirajzolódott, hogy a Shoprenter webáruházak keresőoptimalizálás szempontjából az élen járnak!

A keresőoptimalizálás mellett számos marketing funkció, alkalmazás és integráció támogatja, hogy minél több vevőt szerezz és tarts meg a marketing segítségével.

Annak érdekében, hogy tudd hogyan célszerű jól csinálni a marketinget a webshopon belül, a Shoprenter előfizetők számára ingyenesen biztosított a Webáruház Marketing Szeminárium.

14 napig ingyen!

Legyél Te is része annak a közösségnek, akik mertek nagyot álmodni és belevágtak webshopjuk elindításába. Ne halogasd tovább, mert minél később kezded, annál több versenytárssal fogod szembe találni magadat.

Próbáld ki 14 napig ingyen a Shoprenter rendszerét mindenféle kötöttség és kockázat nélkül! Ha nincs még saját terméked, telepítsd a Syncee alkalmazást, és töltsd fel webáruházad kínálatát kedved szerint a több millió elérhető termékből!

Indítsd el álmaid webshopját még MA!

Share this post

Related posts