syncee-logo-600x.png
Picture of Barbara Racz

Barbara Racz

Hogyan indíts Ecwid by Lightspeed dropshipping áruházat a Syncee-vel?

Gondolkoztál már azon, hogy dropshipping áruházat nyitnál az Ecwid by Lightspeed e-kereskedelmi platformon? Amennyiben nem, érdemes lehet lehetőségként gondolnod erre. Ebben a cikkünkben leírjuk, hogy miért érdemes Ecwid dropshipping áruházat nyitni, és hogyan teheted ezt meg a Syncee segítségével.

Mi is az az Ecwid by Lightspeed?

Ecwid dropshipping áruház

Az Ecwid by Lightspeed egy bárki számára könnyen használható, 2009 óta létező e-kereskedelmi platform, megfelel kis- és közép vállalkozások számára egyaránt, és a kezdő online kereskedőknek is. Jelenleg körülbelül 200 ezer kereskedő használja a világ 175 országából. A szolgáltatás 50 nyelven érhető el. Ezen a platformon már néhány kattintással elkészíthetsz egy olyan online áruházat, amelyet már az elején megálmodtál üzleted számára. Amennyiben kevesebb mint egy tucat terméket szeretnél árusítani online áruházadban, a platformot korlátlan ideig ingyen használhatod, már ami az alapvető funkciókat illeti. Továbbá, az egyes csomagok sem olyan drágák, így könnyedén elkezdheted ezen a platformon online áruházad.

Szerencsére rengeteg segítséget is kaphatsz az Ecwid by Lightspeed ügyfélszolgálatától, ha szükséged van rá. E-mailen és chaten is fel tudod venni velük a kapcsolatot felmerülő kérdés, esetleg probléma esetén.

Dropshipping

Biztosan hallottál már a dropshipping kifejezésről, azonban mindig gondolunk azokra, akiknek esetleg még új lehet ez a fogalom, így most röviden arról olvashatsz, hogy mit is takar ez valójában.

A dropshipping egy olyan piaci modell, amely során úgy adsz el termékeket a vásárlóidnak, hogy nem te nem is találkozol azokkal az árucikkekkel. Furcsán hangzik, de ez az igazság. Amikor a vásárlóid megrendelik a termékeket online áruházadból, a rendelési adatok az általad választott beszállítóhoz is megérkeznek. A beszállító összeállítja a termékcsomagokat, és kiszállítja azokat közvetlenül a vásárlóid számára.

A dropshipping legnagyobb előnye tehát az, hogy anélkül, hogy hatalmas összegeket kellene fizetned a termékeid tárolására, a logisztikára, az általad választott beszállító mintegy helyetted gondoskodik erről.

Amennyiben el szeretnéd indítani az Ecwid by Lightspeed dropshipping áruházadat, számos kérdésra kell választ adnod magadnak a stratégiáid felállítása során. Például, hogy mi alapján fogsz beszállítókat választani, és melyek azok a termékek, amelyeket árulni szeretnél Ecwid by Lightspeed dropshipping áruházadban. Egy percig sem szükséges aggódnod, hiszen segítségünkkel megtudhatod, hogy mit is biztosít számodra a Syncee, és hogyan könnyíti meg a dropshippiggel kapcsolatos folyamatokat.

Syncee

Syncee B2B platform

A Syncee egy globális B2B platform, ahol több száz beszállító több millió terméke közül válogathatsz, amennyiben dropshipping vállalkozást szeretnél indítiani. Az alkalmazás gondoskodik a termékadatok automatikus, napi szintű feltöltéséről és frissítéséről, valamint a rendelési adatokat is automatikusan szinkronizálja a beszállítód felületére. A Syncee-n belül egy olyan chat funkció is elérhető, amely a viszonteladó és beszállító számára biztosított, a közvetlen, élő csevegés érdekében.

Amennyiben úgy gondolod, hogy itt az ideje elkezdeni az Ecwid by Lightspeed dropshipping áruházad, a Syncee nagy segítségedre lehet ebben. A Syncee Marketplace megfelelő felületet biztosít a termékek és beszállítók megismerésére. Rendeld saját Syncee katalógusodhoz a termékeket, adj meg árazási beállításokat! A termékeket egyesével, de tömegesen is kezelheted, a webáruházadba való feltöltés pedig csupán egy kattintás.

Ha kérdésed adódna platformunk kapcsán, vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, és szívesen segítünk.

Hogyan kezdj el egy Ecwid by Lightspeed dropshipping áruházat a Syncee segítségével?

Ecwid

Telepítsd a Syncee-t

Az első és legfontosabb lépés, amennyiben eldöntötted, hogy Ecwid by Lightspeed dropshipping áruházat nyitsz az, hogy létrehozod Ecwid áruházadat, majd az Ecwid by Lightspeed App Marketében megkeresed a Syncee-t, hogy aztán a fenti képen is látható módon, a “Get” gombra kattintva telepíted a Syncee alkalmazást áruházadba.

Keress termékeket

Amennyiben pontosan tudod, hogy milyen termékeket szeretnél árulni online áruházadban, egyszerűen rákereshetsz a termékekre, miután bejelentkeztél Syncee fiókodba. Menj a Syncee Marketplace menüpontra, válaszd a Termékkereső almenüt, és böngéssz a kínálatban. Az egyes kategóriák is segítségedre lehetnek a keresés során, azonban összetett keresést is készíthetsz, hogy megtaláld a számodra megfelelő termékeket.

Keress beszállítókat

Arra is lehetőséged van, hogy beszállítókra szűrj a Syncee Marketplace-en, és az ő termékeiket tömegesen kezelhesd és tölthesd fel Ecwid by Lightspeed áruházadba. A Syncee applikáción belül menj a Syncee Marketplace menübe, ott pedig választ a Beszállítókereső almenüt. Itt is számos szűrési feltétel áll a rendelkezésedre, például az alapján is szűrhetsz, hogy milyen nyelvű termékadatot keresel, vagy, hogy mely országban található beszállítók érdekelnek.

Tölts fel a termékeket egyszerűen áruházadba

Csupán egyetlen kattintással feltöltheted Ecwid by Lightspeed dropshipping áruházadat termékekkel, melyeknek az adatait automatikusan, napi szinten fogja frissen tartani a rendszer. Lehetőséged van egyedi, akár sávos árazási beállítások elvégzésére, szűrési feltételek és egyéb, termékekkel kapcsolatos beállítások megadására, Ezután már csak a marketinggel kell foglalkoznod!

A Syncee Help Centere rengeteg hasznos és informatív cikket és videót tartalmaz, ahol választ kaphatsz kérdéseidre!

Árak

Syncee előfizetési csomagok

Négy csomag közül választhatsz a Syncee-nél, amennyiben a Syncee Marketplace szolgáltatást szeretnéd használni Ecwid by Lightspeed dropshipping áruházad működtetése során.

Az előfizetési csomagokról részletesen a Syncee weboldalán és Help Centerében olvashatsz.

Összegzés

Összességében a Syncee egy tökéletes lehetőség amennyiben Ecwid by Lightspeed dropshipping áruházat szeretnél nyitni, hiszen számos hasznos funkciót kínál online kereskedők számára. Az Ecwid by Lightspeed egy feltörekvő, de már szerte a világon ismert e-kereskedelmi platform, amely sokak által kedvelt szerteágazó, ügyfélbarát funkciói, szolgáltatásai miatt.

Amennyiben magyar beszállítókat keresel, olvasd el ezt a cikkünket, hogy megtudd hogyan találhatsz megbízható magyar dropshipping beszállítókat!

Share this post

Related posts